Bialetti welke koffie

De percolator is razend populair, met name die van Bialetti. Het is espresso maken zoals de Italianen dat doen. Maar welke koffie moet er in de percolator om .

Tips voor de lekkerste koffie uit een Bialetti percolator – welke maat moet u kiezen – welke maat onderhoudssetje hebt u nodig. Met een espressopot zet u binnen enkele minuten een heerlijke kop koffie. Nu zagen we in de winkel zo’n kannetje van Bialetti waar je ook heerlijke. Wel kan ik nog tips gebuiken over welke soort koffie erin gaat. Welke koffiebonen kan ik het beste kopen voor een Bialetti?

Ik heb me ooit eens laten vertellen door een verkoper, dat Arabica-bonen niet . Welke koffiemaling kan ik gebruiken voor de Moka Express?

Het is dus niet een te grove korrel waarbij het water te weinig van de koffie in zich op zal nemen, . Vind hier alle reviews over de Bialetti Moka Express kopjes bij Coolblue. Ten tweede: Ik heb geen idee welke koffie ik moet nemen. Het boekje blijkt een handleiding voor Bialetti.

In stap wordt gezegd dat als de koffie begint te lopen je Bialetti van het vuur moet halen.