Cursus brood bakken utrecht

De cursus brood bakken vindt plaats in de professionele bakkerij van Echte Bakker Steehouder in Vianen. De bakkerij ligt minuten van de A vlakbij Utrecht. Regelmatig krijgen wij uit binnen- en buitenland de vraag of wij workshops broodbakken verzorgen.

Hoewel ons dit veel voldoening zou geven ontbreekt ons . In het overzicht hieronder staan de data voor de verschillende workshops Brood bakken tot en met december 2016. Kom langs in onze Brood Boerderij en leer brood bakken bij een echte Bakker. Brood bakken vraagt tijd en geduld: de workshop begint om 10:uur en duurt tot ca 16:uur. De workshops worden gegeven voor tot personen. Als jij kiest voor desembroo dan kies je voor puur brood!

Vorige maand heb ik een workshop broodbakken gevolgd.

Ik ben gek op broo ik eet het dagelijks. Op oktober en november volgde ik de broodcursus van Teest en. Het mysterie dat brood bakken heette moest en zou opgelost worden!

Nadat ik op een boerenmarkt in mijn woonplaats Arnhem het brood van. In overleg zal de workshop broodbakken ongetwijfeld toegespitst . In de Workshop maakt men kennis met de vele methoden en technieken van .