Kabel voor inductiekookplaat

Een inductiekookplaat moet je zo aansluiten. Mijn Pelgrim inductiekookplaat heeft het vorige week tijdens de stroomstoring in de Bollenstreek begeven. IKEA inductie aansluiten op of fasen.

Vervolgens wordt er vanuit deze meterkast een kabel getrokken naar de plaats waar het fornuis . Assortiment perilex aansluitkabels voor het aansluiten van een inductie kookplaat. Perilex kabels en stopcontacten voor een inductie elektrische kookplaat . In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig een ETNA smart. In de folders van IKEA stond dat we hiervoor een kabel moesten . Ik heb een inductiekookplaat (Termikel kFTI 6317) die ik wil aansluiten. Ik begrijp echter niet helemaal welk draadje waar moet, omdat het installatieschema .

Zou er zelf voor kiezen om de huidige kabel te vervangen voor een . Ik kan echter nergens terugvinden of er reeds een kabel met perilex-stekker aansluiting aan de inductiekookplaat hangt, of ik mijn 3Gkabel .