Siemens schott ceran kinderslot

Ik sta hier in de keuken met een drammend kind aan mijn been en nu zit mijn Siemens inductiekookplaat op slot. Heeft u vragen over een Neff apparaat of zoekt u een oplossing voor een storing, probleem of mankement? Download hier gratis uw Siemens EH 7S6501E handleiding.

Ceran Schott inductie kookplaat Gesteld op 8-3-20om 17:11. Wat betekent A bij de Siemens ceran schott kookplaat? Ik pas voor tien dagen op het huis van vrienden omdat zij op reis zijn. Kinderbeveiliging op Bosch-kookplaten: is kinderbeveiliging op je kookplaat handig? Met het kinderslot kunt u voorkomen dat kinderen de kookplaat inschakelen.

Mijn inductiekookplaat siemens EH 777gaat niet meer aan, er is geen. Bij mijn Siemens keramische kookplaat blijft het kinderslot geblokkeerd en gaat niet .

Kookplaat geeft storing en ik krijg het niet verholpen. Het kinderslot vergrendelt alle kookzones tegen onbedoelde handelingen. Timer met uitschakelfunctie: schakelt de kookzone uit na de ingestelde tijd.