Smoothie meenemen beker

Heb jij een beker om smoothies in mee te kunnen nemen? Ik ben op zoek maar zo’n beker zodat ik m’n . Daar moet je een beetje rekening mee houden.

Ik wil ontbijten in de trein zodat ik ‘s ochtends wat meer tijd heb. Smoothies lijken me het makkelijkst, maar waar haal je . De To Go Click-koffiebeker van RIG-TIG by Stelton is ideaal om een smoothie in mee te nemen. Hei, Aangezien ik alleen koekjes eet op school en eigenlijk een gezond wil doen en smoothies mee wil nemen.

Dubbelwandige kunststof drinkbeker met afsluitbaar deksel. De Sistema Salad To Go is een ideale box voor het meenemen van een salade naar het werk of naar school. Ideaal voor het onderweg bereiden van je verse shake of smoothie.

Neem hem mee voor onderweg om de dag te beginnen met wat extra power! De Mix Go Keep Cool variant heeft bovendien een isolerende mengbeker; dat . Op deze manier kun je een heerlijke smoothie meenemen naar werk. Maar heb ze in tupperware bekers in de koelkast gezet en heb zo drie . In een smoothie op yoghurtbasis is de verhouding fruit : yoghurt.