Wasmachine geen water

Met tips van de monteur zelf eenvoudig het probleem ‘Wasmachine pakt geen water’ repareren. Net wilde ik gaan wassen en de machine kreeg geen water. Ik heb nog aan de kraan gedraaid maar hij gaat maar een kleine slag open .

Controleer de volgende punten: Komt er water naar de machine (kraan, slang, hoofdkraan)? Als de wasmachine geen water pakt, controleer dan of de watertoevoer goed is aangesloten op de wasmachine. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasmachines en hun eventuele oplossing: 1. Wegens een lekkage heb ik de wasmachine verplaatst,sindsdien krijgt hij geen water.

Ik heb geen waterslot,de wasmachineslang krijgt vanaf de kraan tot de . Alle Indesit wasmachine onderdelen en Indesit wasmachine onderdelen accessoires op voorraad. Advies en Tips – Wasmachine neemt geen of onvoldoende .

Goedenavon Gister nog een was gedraaid maar vandaag deed hij het niet meer. Halllo, Ik heb sinds gister een wasmachine staan (2e Hands) een Whirlpool awm 279-1000. Wasmachine Bosch: melding geen water – Radar – het . Hallo Harry, ik heb de stekkertjes verwisseld en ik had direct water in de.

Ik heb een Miele Novotronic W9WPS wasmachine,er komt geen . Onze nieuwe AEG LAV 716pakt geen water, en geeft hier geen foutcode voor. De kraan staat open, en als ik de afvoerslang loskoppel, .

De wasmachine pompt het water vóór elke centrifugeercyclus af. Kijk goed door de vuldeur en controleer tevens of er geen vreemde . Vanmiddag zet ik een nieuw wasje aan, maar er komt geen water in de trommel. Normaal hoor je zo’n seconden het water in de trommel . De Koreaanse elektronicafabrikant LG bouwt een wasmachine die je kleren schoonmaakt zonder gebruik van water.

Ik heb een oud beestje van een Miele wasmachine, en eigenlijk is-ie ook wel aan vervanging toe, maar ik vroeg me af of jullie misschien nog . Hallo, mijn was machine wast droog,als ik die aanzet draait deze gewoon,behalve het water komt het wasmachine niet in, #kraan is goed . Pagina van – wasmachine neemt geen water – geplaatst in Off Topic All: Hallo, mijn was machine wast droog,als ik die aanzet draait deze . Neemt uw Siemens wasmachine geen water meer? Dit kan er op wijzen dat de zeef in de watertoevoerslang verstopt is.